aviator

De Aviator layout is opgebouwd uit grofweg twee delen. Aan de linker zijde vindt u het hoofdmenu met alle voor die ruimte geldende opties en aan de rechter zijde staat de daadwerkelijke bediening.

Het hoofdmenu is volledig dynamisch en past zich automatisch aan de ruimte aan. Alle meest belangrijk opties staan bovenaan. Lager in de scrollbar vindt u de overige opties.

Helemaal links boven kiest u de te bedienen ruimte.

Hieronder vindt u een aantal opties van de mogelijke schermindelingen.
Aanpassingen per project zijn absoluut geen probleem.

Verlichting

Pas de sliders en lichtsterkte aan en druk op "Save". Geen onnodige programeer sessies en daarmee kosten besparend.

Klimaat

Afhankelijk van de aanwezige opties bedien je hier, vloerverwarming, airco, openhaard etc.

Audio

Crestron kent vele samenwerkingen waarvan Sonos er één is. Kies uw bron en bedien deze vanuit een eenvoudige interface.

Video

Gebruik uw inwall paneel of uw draadloze afstandsbedieing om al uw AV apparatuur te bedienen met één simpele druk op de knop.

Gordijnen

Bedien uw gordijnen handmatig, per stuk of als groep of laat uw smart home systeem deze dagelijkse handelingen voor uw uitvoeren op de door u ingegeven momenten. Dit kan erg prettig zijn bij langdurige afwezigheid.

Camera's

Altijd een volledig overzicht van de camera's op de inwall panelen of op uw televisies.

INtercom

Of het nou gaat om het bekijken van de camera's, het bedienen van het alarm of het beantwoorden van de intercom. Altijd een centrale plek om alles te overzien.

Alarm

Alarm bedienpanelen zijn doorgaans niet de meest fraaie "kastjes" aan de muur. Integreer het alarm in uw smart home systeem en u krijgt legio extra comfort en overzicht.

Comfort

In een smart home systeem zijn de mogelijkheden eindeloos. Een leuke feature is het gebruiken van speakers als deurbel. Selecteer de gewenste ruimte of laat een tijdschema u ontzorgen.