Wij nemen u graag mee naar één of meerdere van onze projecten zodat u uzelf kunt overtuigen of wij de juiste partij voor u zijn.

Voor de realisatie van onze projecten maken wij gebruik van Crestron, Control 4, Niko home control en KNX oplossingen.


Deze zeer karakteristieke villa in het Noord Hollandse Laren is voorzien van een Niko Home control 2 verlichting systeem.Een custom domotica systeem bestaande uit : verlichting, verwarming, home cinema, spiegelverwarming, somfy screens, zwembad, multiroom audio, RGBW led, tuinsproeiers, intercom, poort sturing vanuit één smart home systeem.Deze volledig naar origineel ontwerp nagebouwde molen is voorzien van alle laatste snufjes. Het Crestron domotica systeem is de spil in deze installatie en regelt oa : Verlichting, verwarming, spiegelverwarming, sun screens, multiroom audio, RGBW leds, intercom en poort sturing.

In de bossen van Brabant hebben wij met een Crestron systeem de besturing voor de high-end thuisbioscoop en multiroom audio en video door de rest van de Woning verzorgt. Gebruikte merken : Crestron, JBL Synthesis, Barco.

Aan de Prinsengracht staat dit volledig gerenoveerde pand. Multiroom audio en video, alarm, camera's, airco, vloerverwarming en home cinema zijn slecht een paar van de verwerkte integraties. Gebruikte merken: Crestron, B&W, Speakercraft, Satel, Integra, Doorbird.

De prachtige villa is voorzien van de laatste technologische hoogstandjes. Privacy en veiligheid stonden bij het ontwerp centraal. Verlichting, multiroom audio en video, alarm, camera's, airco, vloerverwarming zijn slecht een paar van de verwerkte integraties.


Een relatief goedkoop en eenvoudige installatie waarbij we gebruik hebben gemaakt van het Crestron Home systeem.


Drie los van elkaar te bedienen televisies zodat je drie verschillende sources kan bekijken. Tijdens de rust gaat het feest los met een high-end audio installatie. Gebruikte merken: Crestron, Pioneer en B&W..

Een prachtige in Amsterdam gelegen locatie met een waanzinnig uitzicht welke volledig onder handen is genomen door Osiris Hertman Studio. De Smart Home installatie is volledig verwerkt in het interieur. Gebruikte merken: Crestron, Speakercraft, Satel, Sonos en Mobotix.


Na een volledige renovatie en update van het systeem is deze "van een concurrent overgenomen klant" happy as can be. Gebruikte merken: Crestron, Sonos en Siedle

High-end interieur meets high-end SMART HOME. In deze immense villa is werkelijk alles geïntegreerd. Van sauna tot alarm, van gordijnen tot parkeersysteem. Gebruikte merken: Crestron, Lutron, Cisco, Integra en Siedle.


Voor deze terugkerende klant hebben wij inmiddels een tiental woningen volledig geautomatiseerd. Eens een smart home altijd een smart home is zijn mening. Gebruikte merken: Crestron, B&W en Lutron.


Een heerlijke SMART villa in het Gooise Blaricum. Multiroom audio en video, zwembad, sauna, alarm, intercom. Het is er allemaal en het zit in een "easy to use" smart home systeem. Gebruikte merken: Crestron en Lutron.


Een oud maar zeer karakteristiek, volledige gerenoveerde villa met koetshuis. Bom vol smart home technologie. Gebruikte merken: Crestron en Lutron.Crestron Home : Ieder appartement heeft zijn eigen domotica installatie maar ze delen bijv. de netwerk gestuurde intercom installatie wat de benodigde netwerk expertise met zich mee brengt. Gebruikte merken: Crestron Home en Mobotix.

Contact

Leave us a note and we will get back to you ....