Projecten

Wij nemen u graag mee naar een of meerdere van onze projecten zodat u uzelf kunt overtuigen of wij de juiste partij voor u zijn.

Villa Antibes

De prachtige villa is voorzien van de laatste technische hoogstandjes. Privacy en veiligheid stonden bij het ontwerp centraal.

Appartement Amsterdam

Een relatief goedkoop en eenvoudige installatie waarbij we gebruik hebben gemaakt van het Crestron PYNG systeem.

Penthouse amsterdam

Een prachtige locatie met een waanzinnig uitzicht welke volledig onder handen is genomen door Osiris Hertman Studio. De Smart Home installatie is volledig verwerkt in het interieur.

.johan cruijff arena

Drie los van elkaar te bedienen televisies zodat je drie verschillende sources kan bekijken. Tijdens de rust gaat het feest los met een high-end audio installatie.

Villa Noordwijk

Na een volledige renovatie en update van het systeem is deze "van een concurrent overgenomen klant" happy as can be.

Villa noordwijk

High-end interieur meets high-end SMART HOME. In deze immense villa is werkelijk alles geïntegreerd. Van sauna tot alarm, van gordijnen tot parkeersysteem.

Centrum amsterdam

Voor deze terugkerende klant hebben wij inmiddels een tiental woningen volledig geautomatiseerd. Eens een smart home altijd een smart home is zijn mening.

Villa Blaricum

Een heerlijke SMART villa in het Gooise Blaricum. Multiroom audio en video, zwembad, sauna, alarm, intercom. Het is er allemaal en het zit in een "easy to use" smart home systeem.

Villa Haarlem

Een oud maar zeer karakteristiek, volledige gerenoveerde villa met koethuis. Bom vol smart home technologie.

9 Appartementen

Ieder appartement heeft een eigen domotica installatie maar ze delen bijv. de tcp/ip gestuurd intercom installatie wat de benodigde netwerk expertise met zich mee brengt.

Contact

Leave us a note and we will get back to you ....